Opleidingen, Programma's en Events

Bij KNKF-opleidingen verzorgen wij verschillende soorten opleidingen,trainingen, clinics/events en programma's ter bevordering van leefstijl voor jong en oud, en zijn wij het  officiële examen bureau voor Krachtsport en Fitness opleidingen die KNKF geaccrediteerd zijn.

Programma's                                  Events                                               Opleidingen

Worstel trainingen en clinics.

Worstelen is een zeer uitstekende vorm van sport voor het hele lichaam er zijn diversen stylen die beoefent worden door jong en oud en kunnen 1 op 1 of in groep verband gegeven worden. Wij bij KNKF-opleidingen geven vooral op scholen steeds meer worstel lessen en verzorgen clinics om deze sport te promoten.

Meer info;

Personal training.

Waarom kiezen voor Personal Training.                             

Hoewel vele mensen Krachtsport en fitness individueel beoefenen zijn er mensen die niet eens beginnen of

stoppen voordat zij hun doel(en) hebben bereikt.

Voor die doelgroep is er de Personal-training waar je bij ons door een van onze ervaren en goed opgeleide trainers begeleid, gecoacht en gemotiveerd wordt.

Meer info;

Afval Programma.

meer info binnenkort

Self-defence Programma.

meer info binnenkort

World Beach Wrestling Championships

 

Is het jaarlijkse wereldkampioenschap dat wordt georganiseerd door United World Wrestling voor de sport strandworstelen. 

 

De eerste Wereldkampioenschappen vonden plaats in 2006, naast de herrezen FILA Sambo wereldkampioenschappen, in Antalya, Turkije.

 

Tot 2010 was alleen de Senior-divisie actief en elke leeftijdsafdeling heeft aparte mannen- en vrouwenafdelingen. Aanvankelijk waren er slechts twee gewichtsklassen voor elk van de genderdivisies binnen de Senior-divisie, lichtgewicht en zwaargewicht.

 

Het aantal gewichtsklassen breidde zich vanaf 2011 uit, met de senioren divisie met vier gewichtsklassen (70 kg, 80 kg, 90 kg en zwaargewicht) en de senioren divisie voor dames met drie gewichtsklassen (60 kg, 70 kg en zwaargewicht).

Hoewel niet officieel erkend door UWW als een Wereldkampioenschap, erkennen veel landen de strandworstelwedstrijd van de World Wrestling Games als het World Beach Wrestling Championship in 2007 (gehost in Antalya, Turkije) en 2008 (gehost in Durres, Albanië). Dezelfde erkenning wordt over het algemeen niet gegeven aan de World Wrestling Games 2009 (gehost in Siauliai, Litouwen), aangezien de Beach Wrestling World Championships officieel zijn teruggekeerd.

 

Tijdens de World Wrestling Games waren er ook kampioenschappen in Grappling en Sambo, waarbij de drie stijlen in die tijd gezamenlijk bekend stonden als de "ontwikkelende stijlen".

Vanaf 2019 worden de Wereldkampioenschappen voor de seniorenafdeling bepaald via een puntensysteem tijdens de Beach Wrestling World Series. De Beach Wrestling World Series biedt meerdere internationale competities, die  in Nederland vanaf 2016 georganiseerd word door de opleiding-afdeling van de KNKF (Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitness bond).

Voor meer info of aanmelding;

SCHEIDSRECHTERSOPLEIDING
“OLYMPISCH WORSTELEN”

De Olympische worstelsport kent drie disciplines, namelijk het Grieks-Romeins worstelen, Vrije stijl en Vrouwen

worstelen. Deze worstelstijlen zijn conform de Internationale Worstel Regels zoals deze worden gehanteerd door de UWW (UnitedWorld Wrestling – Internationale Worstel Federatie).


Voor deze drie worstelstijlen is één scheidsrechterlicentie vereist. De scheidsrechter dient de regels van deze drie stijlen te kennen en in deze drie stijlen te arbitreren.

Meer info;

 

Prijs;  dit betreft inschrijf en examen geld en staat open voor leden van de KNKF (Sectie Worstelen) die 18 jaar of ouder zijn  E.115,00

Powerlift instructeur/Trainer.

Cursus Powerlift instructeur; Word een erkende trainer met Squat, Bench Press & Deadlift.

 

Meer info;

prijs;

E.637,00

Verplichte Verlening Reps-nl examen.

Wat is het verplichte Verlening Reps-nl examen?

 

Als u trainer, coach of instructeur bent, is jaarlijks een klein examen verplicht als bijscholing als u ingeschreven bent in het Reps-nl register en u deze wilt verlengen.

Meer info;

prijs;

E.25,00

Krachtsport en fitness-trainer niveau 4.

In ontwikkeling!

Examinator Licentie.

Als Examinator van De KNKF erkende diploma's draag je bij aan de kwaliteit van de Krachtsport en Fitness. Om in deze rol aan de slag te kunnen, moet je een toets halen. Om je kennis up-to-date te houden neem je iedere 3 jaar deel aan de herhalingstoets. Op deze manier behoud je je Licentie als Examinator

Het doel van de toets is om te bepalen of jij voldoende kennis hebt en de verantwoordelijkheid kunt dragen voor de interne kwaliteitsborging van de KNKF erkende diploma’s.

 

De toets bestaat uit 50 meerkeuzevragen die gaan over:

 • De organisatie, uitvoering en technische kennis

 • De Examenregeling erkende KNKF-diploma’s, inclusief essentie en normering.

 

De stappen om Examinator te worden:

 • Check of je in het bezit bent van de vereiste akten, diploma’s of certificaten.

 • Check of je beschikt over een aantal vaardigheden die wij belangrijk vinden.

 • Meld je aan voor een toets of regel dat er een toets incompany wordt georganiseerd.

 • Haal de toets.

 • Je ontvangt het certificaat Examinator dat 3 jaar geldig is.

 

De stappen om Examinator  te blijven:

 • Als je certificaat (bijna) verlopen is ontvang je een mail om je hieraan te herinneren (alleen indien je emailadres niet gewijzigd is na het doen van de toets). Ook als je deze mail niet ontvangen hebt, dien je je certificaat na 3 jaar opnieuw te behalen.

 • Meld je aan (met je juiste emailadres) voor een toets of regel dat er een toets incompany wordt georganiseerd. Geef bij de aanmelding aan dat je voor de herhaling komt en je hoeft niet opnieuw je certificaat mee te sturen.

 • Haal de toets.

 • Je ontvangt een nieuw certificaat Examinator dat 3 jaar geldig is.

 

Voor meer informatie over de taken, de opleiding en de toetsing van de Examinator, neem contact met ons op.

 

Toets afleggen op locatie te Baarn.

 

Je komt naar de locatie te Baarn waar je de toets kunt maken.  De kosten bedragen €.50,00 per persoon.

De Toets afleggen incompany.

 

Het is mogelijk de toets incompany te laten uitvoeren. De kan per uur/groep van maximaal 20 personen. Er is een aantal voorwaarden verbonden aan de incompany-toets. Neem contact op met ons om de voorwaarden,mogelijkheden en kosten te bespreken.

Prijs:

Op aanvraag!

 • Facebook
 • Twitter
 • YouTube
 • Pinterest
 • Tumblr Social Icon
 • Instagram

Contact

KNKF Opleidingen, hermesweg  8 unit 12, 3741GP Baarn

Betreffende

 © 2023 by KNKF opleidingen. Proudly created with Wix.com